Nyhedsbrev: Invitation – Bliv sociologisk opdateret

BLIV SOCIOLOGISK OPDATERET

Er du færdiguddannet sociolog og medlem af sociologforeningen, har du nu mulighed for at komme til temaeftermiddag og blive opdateret på nye teorier og metoder inden for sociologien. Sociologforeningen har sammensat et program, hvor du vil få både teoretisk og metodisk inspiration med fra dagen.

TIDSPUNKT: 26. juni 2013, 14.30 – 18.00

STED: Katedralen, Sociologisk Institut

Øster Farimagsgade 5, Bygning 16

PROGRAM

14.30 Velkomst med kaffe og kage

14:45 Tillid som ledelsestilgang – et bud på en ny dagsorden

v. No Emil Sjöberg Kampmann

Tillid er et populært ledelsesredskab. No Emil Sjöberg Kampmanns oplæg vil via præsentation af eksempler beskrive, hvordan offentlige ledere har succes med at lægge kontrollen på hylden. Samtidig vil han berøre det sociologiske spørgsmål: Hvad er ledelse gennem tillid?

15.30 Du er dit netværk

v. Anton Grau Larsen og Christoph Houman Ellersgaard

Hvad kan netværksanalyse fortælle om de fællesskaber og organisationer, du indgår i? Med udgangspunkt i deres forskning i magtelitens netværk vil Anton Grau Larsen og Christoph Houman Ellersgaard give en introduktion til social netværksanalyse som en ny måde at kortlægge sociale fænomener på.

16.30 Managementstrategier og deres bagsider – et sociologisk perspektiv

v. Rasmus Willig

Rasmus Willig forsker i styringstiltags tendens til at forfalde til det modsatte af hvad de lover. Han har bl.a. skrevet om faldgruberne ved anerkendende ledelse og ved et ensidigt fokus på positiv tænkning.

17.45 Netværk og diskussion

Over et glas vin eller en vand er det muligt at netværke og fortsætte debatten i uformelle rammer.

Tilmeld dig på sociologiskopdateret@gmail.com

senest den 14. juni

Ved tilmelding oplyses navn, evt. arbejdsplads og stillingsbetegnelse til deltagerlisten. Herefter modtager du en bekræftelse på din tilmelding.

Deltagelse er gratis for sociologforeningens medlemmer, men der er et begrænset antal pladser som tildeles efter først til mølle-princippet.