Hvad er sociologiens plads i det digitale samfund?

– Hvordan er den sociologiske faglighed vigtig i arbejdet med digitalisering og teknologi?
I samarbejde med Sociologisk Institut, Københavns Universitet, inviterer vi tirsdag d. 7. maj kl. 15.15 til oplæg om sociologiens rolle i det digitale samfund.
Til arrangementet har vi inviteret fire sociologer, der vil fortælle om deres arbejde inden for digitalisering og teknologi. Præsentationerne danner udgangspunkt for en åben diskussion med spørgsmål fra salen. Diskussionen modereres af Anders Blok, lektor på Sociologisk Institut.
De fire sociologer er:
Malene Olsen: Malene er User Experience Researcher i IT-virksomheden Tradeshift, hvor hun bl.a. afdækker brugernes behov og derigennem belyser potentialet for at udvikle nye produkter.
Frederik Larsen: Frederik er Business Intelligence Developer i Coloplast, hvor han både arbejder med back end kodning og mere kvalitativt orienterede workshops internt i virksomheden.
Rikke Syberg Kjær: Rikke er digitaliseringskonsulent i Gentofte Kommune, hvor hun arbejder med byudvikling baseret på Smart City teknologi. Tidligere har Rikke arbejdet med og skrevet bøger om velfærdsteknologi.
Signe Skov-Hansen: Signe er innovationschef på Danmarks Tekniske museum, hvor hun arbejder for at gøre museet til hjemsted for ’teknologisk dannelse’. Tidligere har Signe bl.a. arbejdet med robot-teknologi.
Arrangementet er finder sted d. 7. maj kl. 15.15 – 16.45 på Center for Sundhed og Samfund i lokale 15.3.01. Indgang i bygning 5.
Vi byder på kaffe/the og kage.
OBS: Arrangementet er for medlemmer af Dansk Sociologiforening og studerende på Sociologisk Institut, KU. Det er gratis at deltage men kræver tilmelding via mail til sv@samf.ku.dk. Der er 74 pladser efter først til mølle-princippet.
Du kan finde opdateringer og følge med på Facebook-begivenheden her.
Vi glæder os til at se jer alle!
Dansk Sociologiforening og Sociologisk Institut, KU