ER AVISEN DØD – OG ER DET IKKE LIGE MEGET?

d. 24. februar 2010 kl. 17:00 på Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade 5, 1014 København K i lokale 18-01-11

Er avisen død – og er det ikke lige meget?
Hvis aviser kan bruges som en metafor for offentligheden, så ændrer offentligheden sig drastisk i disse år. Journalister er opdraget til at skrive nyheder til demokratisk oplyste borgere, men i disse år bliver dagbladene målrettet specifikke forbrugersegmenter, og internettet tilbyder et hav af individualiserede nyhedstjenester. Aftenens to oplægsholdere er redaktør for nye medier på dagbladet Information, Nikolai Thyssen og mediesociolog og journalistikforsker Ida Willig, Roskilde Universitet.
Nikolai Thyssen, redaktør, Information: Fællesskabet går ikke under med tryksværten.
Ida Willig, lektor, Roskilde Universitet: Den segmenterede nyhedsvirkelighed.

Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade 5,
1014 København K, lokale 18-01-11.

På dette link ses adressen og lokalet, som er i bygning 18.
csc.ku.dk/bygninger_og_adresser/css/
Gå ind på kortet (3. linie under billedet), bygning 18 er ved “F”.

Det gælder for alle vore foredrag at entre er gratis og alle er velkomne, også ikke-medlemmer. I pausen sælges der øl og vand.

Forårets foredragsrække i Dansk Sociologforening handler om medier. Nye medier og gamle medier, massemedier og nichemedier – og om sociologiens rolle i og i forhold til medierne. Alle aftener er der tale om foredrag, der lægger op til debat imellem foredragsholderne og publikum.

Sæt kryds i kalenderen til de to næste arrangementer onsdag den 21. april og onsdag den 12. maj – begge dage 17-19.