Studenterrepræsentant-suppleanter søges til Dansk Sociologiforening

Dansk Sociologiforening søger 2-3 engagerede studerende, som har lyst til at være suppleanter til studenterrepræsentanterne i Dansk Sociologiforening, med mulighed for at overgå til studenterrepræsentant ved næste generalforsamling.

Hvem er vi: Dansk Sociologiforening er en frivillig forening, som er til for alle med interesse i sociologi. Vi afholder mange forskellige slags arrangementer – fra foredrag til metodekurser, debatter, quizaftener, samtalemiddage mm. Vi bestræber os på at inddrage den nyeste forskning inden for specifikke sociologiske problemstillinger eller aktuelle udfordringer og muligheder, som dansk sociologi står overfor. Gennem vores talrige aktiviteter skaber vi mulighed for at samle forskellige grene og fløje af sociologien, så flest mulige stemmer kan inddrages i udviklingen af sociologien i Danmark. Du kan læse mere om foreningen på sociologi.dk, og følge med i vores arbejde på instagram og facebook.

Som studenterrepræsentant får man fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker i forskningsverdenen samt andre fagligt relevante temaer, processer og debatter. Man får mulighed for at arrangere faglige oplæg og arrangementer, som man selv brænder for, og samtidig kan man løfte nogle af de perspektiver, der fylder for studerende i et stærkt fagfællesskab. Hvis du synes, det er sjovt at lave frivilligt arbejde og har en god fornemmelse for de studerendes behov og interesser, er det måske dig, vi leder efter. Bestyrelsesarbejdet består i ca. tre møder pr. semester, og derudover kræver det den tid, man selv vælger at lægge i det – til planlægning og afholdelse af events o.lign.

Hvis du har lyst til at have indflydelse på den sociologiske scene i Danmark og repræsentere dine medstuderendes interesser, så send en mail til dansksociologiforening@gmail.com med en kort tekst om dig selv, din motivation for at søge samt et CV, senest D. 15. APRIL 2023.

Vi ser frem til at høre fra dig!
// Dansk Sociologiforening