Sociologi i virkeligheden

Om arrangementet
Hvad laver man som sociologistuderende? Hvilke samfundsspørgsmål forsøger sociologer at svare på, og hvilke metoder benytter de i deres undersøgelser? Vi har inviteret tre tidligere sociologistuderende til at fortælle om tre undersøgelser de lavede som studerende. Disse undersøgelser er sammen med ni andre eksempler beskrevet i bogen ”Sociologi i virkeligheden.” Bogen er et studenterdrevet projekt, lavet på Sociologisk Institut, KU. En af redaktørerne vil komme og præsentere bogen. Alle fire gæster vil også fortælle om, hvad de laver i dag, efter de er blevet færdiguddannede som sociologer.

Oplægsholdere
– Louise Anker Nexø, Ph.D.-studerende, Aalborg Universitet
– Sara Dam Arvanaghi, Udviklingskonsulent hos Metroselskabet & Hovedstadens Letbane
– Jonathan Priesholm Gårdhus, Data Analyst at Danish National Police
– Redaktør, Daniel Nordstrand Frantzen, Ph.D.-studerende hos DTU

OBS
Arrangementet afholdes 3/3 kl. 17:00-18:30 i lokale 35.01.05 på Center for Sundhed og Samfund, Københavns Universitet. Adresse: Øster Farimagsgade 5, 1353 KøbenhavnOnline-deltagelse er også muligt, men kræver tilmelding ved at sende en mail til khl693@samf.ku.dk med dit navn. Herefter vil du modtage et link til Zoom.Arrangementet er gratis og åbent for alle interesserede.
Giv os meget gerne et praj om, hvorvidt du kommer ved at trykke ”deltager” på facebookbegivenheden: https://www.facebook.com/events/1082513678957109

Vi serverer kaffe/the og snacks til arrangementet.
Vi glæder os meget til at se jer!
Dansk Sociologiforening, Forlaget Columbus og Sociologisk Institut